SOKOBANJA TRAVEL

Sokobanja Travel


Leto je konačno stiglo, i sa njim, očekivano osveženje u Akva parku Podina u Sokobanji. Datum koji svi s nestrpljenjem iščekuju, 15. jun 2024. godine, označava svečano otvaranje kupališne sezone u ovom prelepom kompleksu. Ono što ovu godinu čini posebno atraktivnom jeste činjenica da je ulaz tog dana besplatan za sve posetioce!

Leto je konačno stiglo, i sa njim, očekivano osveženje u Akva parku Podina u Sokobanji. Datum koji svi s nestrpljenjem iščekuju, 15. jun 2024. godine, označava svečano otvaranje kupališne sezone u ovom prelepom kompleksu. Ono što ovu godinu čini posebno atraktivnom jeste činjenica da je ulaz tog dana besplatan za sve posetioce!

Akva park Podina, smešten u srcu Sokobanje, već godinama predstavlja mesto za opuštanje, zabavu i sportsku aktivnost za ljude svih uzrasta. Sa brojnim bazenima, toboganima, i pratećim sadržajima, ovaj kompleks nudi savršenu priliku za beg od gradske vreve i uživanje u prirodnim lepotama koje ga okružuju.

Svečano otvaranje sezonskih vrata za posetioce počeće u jutarnjim časovima, omogućavajući svima da uživaju i relaksiraju se tokom celog dana. Posebno iznenađenje za sve ljubitelje sporta dolazi u vidu MTS 3x3 basket turnira, koji će se održati unutar kompleksa od 12:00h do 22:00h. Ulaz za ovaj sportski događaj, kao i za ceo kompleks, biće potpuno besplatan.

MTS 3x3 basket turnir predstavlja jedan od najuzbudljivijih događaja u okviru Akva parka Podina, privlačeći sportiste i posetioce iz cele zemlje. Ovaj turnir neće biti samo prilika da se uživa u uzbudljivim košarkaškim mečevima, već i da se oseti sportski duh i zajedništvo. Posetioci će imati priliku da bodre svoje omiljene timove, uživaju u živopisnim akcijama na terenu i možda čak i inspirišu sopstvenu sportsku karijeru.

Osim turnira, Akva park Podina pripremio je i bogat program za sve posetioce. Bilo da želite da se osvežite u jednom od brojnih bazena, ili da se opustite uz neku od gastronomski primamljivih ponuda, mogućnosti su beskrajne. Deca će posebno uživati u dečijim bazenima i igralištima, dok će odrasli moći da se opuste u hidromasažnim bazenima ili uživaju u suncu na prostranim ležaljkama koje su raspoređene širom kompleksa.

Organizatori su se pobrinuli da ceo događaj prođe u znaku sigurnosti i komfora za sve posetioce. Objekat je obezbeđen obučenim spasiocima i medicinskim osobljem koje će biti na raspolaganju tokom celog dana. Takođe, dodatna pažnja posvećena je održavanju higijene i zdravlja posetilaca, čineći ovaj akva park jednim od najbezbednijih mesta za porodice.

Uzbuđenje pred predstojeću sezonu u Akva parku Podina je na vrhuncu, a razlog je jednostavan – spoj besplatnog ulaza, sjajnog zabavnog sadržaja i neponovljive atmosfere koja čeka svakog posetioca. Otvaranje kupališne sezone 2024. godine obećava da će biti nezaboravan događaj za sve generacije.

Pozivamo sve ljubitelje letnjih avantura da 15. juna 2024. godine dođu i postanu deo ovog fantastičnog događaja. Ponesite dobro raspoloženje, okupite prijatelje i porodicu i posetite Akva park Podina kako biste proslavili početak leta na najbolji mogući način.

Ulaz je besplatan, zadovoljstvo garantirano, a uspomene koje ćete poneti sa sobom trajaće zauvek. Vidimo se u Akva parku Podina!

 

CENOVNIK ULAZNICA AKVA PARKA PODINA ZA 2024.GOD

Akva Park cenovnik 2024